Yvette van Leeuwen

Sinds 2001 ben ik, Yvette van Leeuwen, actief als fysiotherapeut. Ik ben sportief, enthousiast en gemotiveerd in het begeleiden van groepen.

Daarnaast heb ik een opleiding afgerond als voedingsleer en gewichtsconsulent.

Na mijn twee eigen zwangerschappen heb ik de opleidingen gevolgd tot:

– NVFB-ZwangerFit® docente,
– Babymassage, Peutermassage docente (YVLO)
– Peuteryoga en Kleuteryoga docente-
– Bootcamp Trainer (start2move)
– Mindfulness docent

Fanny Rothstein

Ik ben Fanny. Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

Van mezelf ben ik sportief ingesteld, ondernemend en ik vind het leuk om mijn passie voor sporten en gezond leven met anderen te delen.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik altijd veel sportlessen gegeven aan verschillende groepen mensen. Op dit moment begeleid ik met veel plezier zwangere vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap.

Opleidingen:

– NVFB-ZwangerFit® docente,
– Mindfulness docent
– Yvlo Babymassage  Peutermassage docent
– Inbakeren docent

Inge van de Pavoordt

sinds 1981 ben ik fysiotherapeute waarvan 22 jaar ook als psychsomatische fysiotherapeute te hebben gewerkt.

Ik geef bewegingslessen aan groepen met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Waardoor men inzicht krijgt in de relatie tussen lichaam en geest , hoofd en hart. En zo het positieve effect ervaart van dat inzicht.

Opleidingen:

– Fysiotherapie , opleiding Cyriax
– binnen de psychosomatiek, POFA, FLOW, HogeSchool Utrecht ( voorlopers van de master) en Trilemma, Feldenkrais

Amoa van den Hoogen

In 2015 ben ik, Amoa van den Hoogen, afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als fysiotherapeut en als bootcamp instructeur. Mijn kracht ligt in het inspireren, motiveren en enthousiasmeren tijdens het begeleiden van sportieve activiteiten.

Mijn carrière heb ik voortgezet in de ‘Clinical Research industry’. Daarnaast uit ik mijn passie voor sport en levensstijl door middel van het lesgeven in de avonduren en het weekend.

Anne-Fleur

Ik ben Anne-Fleur, 26 jaar en ik heb mijn opleiding aan Thim van der Laan, de internationale Hogeschool voor fysiotherapie, in 2016 afgerond. Ondertussen werk ik alweer twee jaar als fysiotherapeut in Hilversum waar ik het erg naar mijn zin heb!
Naast mijn werk houd ik erg van sporten. Ik hockey bij SCHC in Bilthoven in een super leuk team, sta een paar keer per week in de gym en doe graag aan yoga.

Het lekkerste is natuurlijk om te sporten in de buitenlucht en ik kijk er dan ook naar uit jullie bij de bootcamp te zien!